Mrs_Rania مدير
المساهمات : 81 تاريخ التسجيل : 20/01/2011
| موضوع: طريقة دبس الرمان الجمعة مايو 20, 2011 10:26 am | |
| عصير رمان يضرب فى الخلاط بدون اضافة ماء ونصف كوب عصير ليمون نصف كوب سكر يغلو على النار حتى يتبقى كوب واحد بمعنى انه يكون مركز ويضاف له نصف ملعقه ملح ليمون فى نهاية الغليان ويبرد ويعبى فى برطمان ويترك فى الثلاجه وضاف للسلطات يعطى طعم مميز
الشئ بالشئ يذكر دبس الرمان من السكريات الصحيه ونظام الاكل الصحى بيستخدموه هو ودبس العنب يعنى لعمل الكبك والتورت والفطائر بل لتحلية العصائر والمشروبات البارده مع العلم الرمان مضاد للسموم مذيب للدهون ولذلك يتم فرط الرومان على كثير من الاكلات الدسمه بالمره بقه قشره بعدلتحفيف يستعمل كتابل يستعمل لحنة الشعر وتقويته الحميه تبع الرومان او اسمها الشحمه يتم اكل بعضها ن~ للتخسيس مضاد للاكسده | |
|
admin مدير
المساهمات : 40 تاريخ التسجيل : 30/11/2010 العمر : 27 الموقع : هتلاقيني في بننننننطلونك
| موضوع: رد: طريقة دبس الرمان الجمعة مايو 27, 2011 5:34 am | |
| | |
|